Canapea cu stil si eleganta!

Executam si oferim o solutie excelenta de design, confort si stil pentru toate modelele de canapele. Cu forme clasice si confortabile impreuna cu designul elegant, canapeaua garanteaza un confort maxim in timp ce va ofera momente de relaxare. Model de canapea Jaz este realizat pe structura in lemn, cu PAL si PFL. Sezutul realizat pe chinga elastica ce ii confera un grad ridicat de confort. Burete cu rezilienta ridicata la sezut, burete foarte moale la spatar. Modelul se realizeaza intr-o varietate mare de culori. Se tapiteaza pe stofa, piele sintetica, piele regenerata sau piele naturala. Datorita liniilor curbe modelul are un design deosebit. Cu cateva miscari simple, canapeaua Jaz devine un pat confortabil si relaxant. Executam la comanda canapele fixe, canapele extensibile, fotolii, paturi tapitate, etc.

Ne putem adapta spatiului dumneavoatra si putem aduce orice modificare la dimensiuni, nuanta sau design, daca se doreste. Materialele folosite pentru canapele si fotolii sunt; imitatie piele, material textil sau chiar piele naturala.

 

Detalii tehnice;

Greutate90 kg
Dimensiuni250 x 104 x 90 cm
Extensie:190 x 153 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Canapea fotoliu Jaz”

Your email address will not be published. Required fields are marked

   

  Mobila la comanda incepe de la pretul afisat pentru dimensiunile standard. Daca aveti dimensiuni atipice, pretul va fi recalculat.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Numar de telefon (obligatoriu)

  Produsul comandat

  Mesaj

  Incarca schita

  Pentru a incarca mai multe schite, va rugam sa le arhivati .zip, in limita a 25Mb.
  Fisierele permise pentru a fi incarcate sunt de tip: doc, docx, pdf, jpg, gif, png.

  Am citit și accept Termenii și condițiile

   

  Suna acum!
  Lasa-ne un email!