DESCRIERE ELECTROCASNICE TEKA – solutia completa pentru bucataria dumneavoastra !

Echipeaza-ti bucataria cu produse de la Teka. Accesorii premium si nu doar, pentru pretentiosi dar si oameni simpli!  Mii de produse din gama teka asteapta se umple casele, dar mai ales bucatariile dumneavoastra. Oferim consultanta gratuita la Showroom-ul in Bucuresti. Calitate Germana Premium.

Teka e unica marcă de produse, inca produse in Germania, ce poate oferi soluții integrale complete, dotându-vă bucătăria cu cele mai calitative aparate electrocasnice. Frigiderele și congelatoarele Teka au grijă de sănătatea dumneavoastră. Pentru a completa mobilierul de bucătărie, Teka vă oferă o vastă gamă de cuptoare, plite, hote, chiuvete și multe, multe alte electrocasnice de calitate.

Soluţia ideală pentru bucătăriile spaţioase o reprezintă hotele disponibile pentru insule cat si linia cuptoarelor şi plitelor Teka ce conferă bucătăriei Dumneavoastră un stil unic.

Cuptoarele WISH de la Teka ofera soluții inteligente recomandate pentru bucătăria viselor.  Pirolitic, cu sistem Hydroclean, cu ecran TFT sau afișaje electronice.

Cuptoare cu Posibilități Nelimitate
Le puteți combina cum doriți, adăugați un sertar termic ca să păstrați preparatele calde înaintea servirii, a unui aparat de ambalare în vid pentru cântărirea și ambalarea alimentelor sau chiar a unui aparat de cafea care să vă încânte și să vă bucurați de o cafea excelentă. Fără nicio îndoială, cuptoarele Teka sunt unele dintre cele mai bune opțiuni pentru spațiul din bucătăria dvs., și nu doar cadoul dvs. pentru gătit.

Alege sa-ti echipezi locuinta cu produse de top de la Teka.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ELECTROCASNICE TEKA-solutia completa pentru bucatarie dumneavoastra !”

Your email address will not be published. Required fields are marked

   

  Mobila la comanda incepe de la pretul afisat pentru dimensiunile standard. Daca aveti dimensiuni atipice, pretul va fi recalculat.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Numar de telefon (obligatoriu)

  Produsul comandat

  Mesaj

  Incarca schita

  Pentru a incarca mai multe schite, va rugam sa le arhivati .zip, in limita a 25Mb.
  Fisierele permise pentru a fi incarcate sunt de tip: doc, docx, pdf, jpg, gif, png.

  Am citit și accept Termenii și condițiile

   

  Suna acum!
  Lasa-ne un email!