DESCRIERE PRODUS

Scaun directorial recomandat în general pentru birouri cu design clasic și persoanelor care îndeplinesc funcții administrative. Scaun Atlas este un fotoliu directorial cu monoscoică din lemn stratificat, rezistentă la încovoiere, mecanism oscilant, brațe și bază din polipropilenă. Scaunul se poate tapița cu diverse materiale textile, piele ecologică sau piele naturală.
Greutate portantă: 120 kg.

Design-ul clasic îl recomandă pentru orice birou clasic.
Scaunul directorial Atlas posedă o structură rezistentă și dimensiuni generoase.

Scaun directorial rotativ, mecanism oscilant, interior din lemn stratificat (monoscoică), se poate tapița cu piele naturală, eco piele sau material textil. Baza și brațele scaunului sunt din polipropilenă.

Dotări și funcționalități:
– mecanism oscilant
– brațe fixe polipropilenă rezistente la șocuri
– pernă șezut și spătar poliuretan densitate mare
– șezut și spătar generos
– bază polipropilenă (op: oțel cromat)
– role nylon sau gumate

Scaun ergonomic, reglabil pe inaltime cu mecanism oscilant care permite  balansul scaunului. Baza scaunului poate fi de plastic de culoare neagra , metalica cromata sau cu invelitoare de lemn iar bratele de plastic negru sau de lemn ofera posibilitatea asortarii produsului cu diferite genuri de mobilier. Pentru a armoniza biroul dumneavoastra va oferim modelul ATLAS  pe sanie metalica neagra sau cromata – produs  recomandat pentru vizitatori sau pentru mese de sedinta. Pentru un aspect si confort sporit modelul ATLAS poate fi tapitat cu diverse materiale si in diverse culori pentru a crea un ambient placut  pentru timpul petrecut la birou , in fata calculatorului. Baza in forma de stea  poate fi dotata cu role de plastic de culoare neagra , role protectie parchet sau picioruse fixe, astfel incat scaunul poate fi fix sau mobil, iar datorita pistonului pneumatic poate fi reglat la inaltimea dorita si confera o intoarcere de 360 gr.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Scaun ATLAS”

Your email address will not be published. Required fields are marked

   

  Mobila la comanda incepe de la pretul afisat pentru dimensiunile standard. Daca aveti dimensiuni atipice, pretul va fi recalculat.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Numar de telefon (obligatoriu)

  Produsul comandat

  Mesaj

  Incarca schita

  Pentru a incarca mai multe schite, va rugam sa le arhivati .zip, in limita a 25Mb.
  Fisierele permise pentru a fi incarcate sunt de tip: doc, docx, pdf, jpg, gif, png.

  Am citit și accept Termenii și condițiile

   

  Suna acum!
  Lasa-ne un email!