Proiectul mobila de bucatarie Regal,un produs elegant,model dual superior-inferior foarte spatios,dotat cu electrocasnice de cea mai buna calitate,marca Teka.

Materialele ce contribuie la asamblarea acestui mobilier de bucatarie pot fi pal melaminat,mat,lucios sau pentru o mai mare rezistenta MDF infoliat sau lucios. Puteti incadra aceasta bucatarie vasta in orice loc restrans,modul de proiectare fiind acela de punere in spatiu dupa disponibilitatea clientului.

Am optat pentru fronturi de colorit cream si alb,cu un acces liber al clientului pentru alta optiune cromaticala decorarea mobilei de bucatarie.

Dimensiuni mobila bucatarie Regal:

Dimensiune totala:

Lungime:3200mm

Inaltime:2100/850/600mm

Adancime:600/320mm

Corpuri inferioare de la stanga la dreapta:

Lungime:800/800/800/800/mm

Corpuri suspendate de la stanga la dreapta:

Lungime:800/800/800/800/mm

Finisaje bucatarie:

Pal: fino scortisoara

PFL:Alb

Blat:Alb

Inaltator blat

Cant ABS

Plinta aluminiu

Sisteme push-up

Balamale si accesorii marca Blum

Optionale:picurator vase,chiuveta,hota,cos gunoi,plita.

Un aspect modern si de ultima generatie este adaugarea in structura la mobila de bucatarie a blaturlor din granit , cuart,a sticlei de fundal vopsite sau cu diverse modele vii versus abstract.

Orice varianta de  mobila de bucatarie se poate executa in cadrul firmei noastre,puteti aduga sau renunta, dupa posibilitati si dupa bunul plac.

Pretul afisat pentru mobila de bucatarie este estimativ,el modificandu-se in functie de alegerile facute si de materialele folosite.

O discutie precisa si complexa cu o proiectare 3D gratuita pentru mobila de bucatarie ,in momentul semnarii contractului,va asteapta in incinta showroom-ului ,sustinuta de un proiectant profesionist.

Asadar  VA OFERIM mobila de calitate,oferte nelimitate pentru mobilier de bucatarie  si a altor produse precum saltele,perdele, si alte utilitati.

PERIOADA NELIMITATA DE GRATUITATI-Transport in Bucuresti,Montaj etc
sursa foto solutii de amenajare cu accesorii mobilier bucatarie : cressent.ro

Pro Design Art – Fabrica de mobilă  are drept scop realizarea mobilierului pentru bucatarii de înalta calitate cu proiecte unicat realizate de designer ,inteligent structurate pentru fiecare buget.

taguri: bucatarii pe comanda, bucatarii la comanda, bucatarii lux, bucatarie crem, bucatarii nuc , bucatarii din pal mdf , bucatarii cu fronturi de lemn , bucatarii bucuresti , bucatarii de producator


 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mobila de bucatarie Regal”

Your email address will not be published. Required fields are marked

   

  Mobila la comanda incepe de la pretul afisat pentru dimensiunile standard. Daca aveti dimensiuni atipice, pretul va fi recalculat.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Numar de telefon (obligatoriu)

  Produsul comandat

  Mesaj

  Incarca schita

  Pentru a incarca mai multe schite, va rugam sa le arhivati .zip, in limita a 25Mb.
  Fisierele permise pentru a fi incarcate sunt de tip: doc, docx, pdf, jpg, gif, png.

  Am citit și accept Termenii și condițiile

   

  Suna acum!
  Lasa-ne un email!