Amenajarea camerei tinerilor trebuie gandita intotdeauna in perspectiva, deoarece cei mici sunt in crestere si, de la an la an, vor aparea noi necesitati. Asadar, rearanjarea spatiului este ine­vitabila, insa alegeti o amenajare inteligenta care sa poata fi utilizata timp de mai multi ani. Alegerea mobilierului depinde atat de spatiu, cat si de numarul copiilor. In functie de suprafata camerei, puteti alege un mobilier compact sau paturi suspendate, daca dormitorul este mic si daca aveti 2 copii de varsta apropiata.

Spatiile de depozitare sunt extrem de necesare. Camera adolescentilor ascunde o multime de maruntinsuri care trebuie pastrate in ordine.

Caracteristici tehniceDimensiuniPat:900/2000/400mmSuspendat:2000mm

Noptiera stanga:450/900/350mm

Noptiera dreapta:400/400/300mm

Dulap:2000/2100/550mm

FinisajePAL: Decoruri la alegerePfl: AlbCanturi: ABSManere: Aluminiu satinat
OptionalProfil vopsit in camp elecrostaticAmortizareLift

Sertare

Accesorii import Italia si Germania

Albul si nuantele de albastru deschise sau inchise cu combinatii de lemn deschis, in general, culorile neutre, pot fi folosite aproape in totalitate, deoarece sunt relaxante si ofera eleganta amenajarii. Insa pentru un decor desavarsit si colorat (cum trebuie sa fie camera unui copil), combinati doua sau chiar trei culori. O varianta este aceea de a alege o nuanta de baza care sa fie „atenuata” sau completata de alte accente de culoare.

Mobila de tineret Lion este realizata din PAL melaminat, canturi ABS, sisteme si accesorii import Italia si Austria. Culoarea si dimensiunile camerei de tineret pot fi modificate in functie de preferintele clientului.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mobila tineret Lion”

Your email address will not be published. Required fields are marked

   

  Mobila la comanda incepe de la pretul afisat pentru dimensiunile standard. Daca aveti dimensiuni atipice, pretul va fi recalculat.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Numar de telefon (obligatoriu)

  Produsul comandat

  Mesaj

  Incarca schita

  Pentru a incarca mai multe schite, va rugam sa le arhivati .zip, in limita a 25Mb.
  Fisierele permise pentru a fi incarcate sunt de tip: doc, docx, pdf, jpg, gif, png.

  Am citit și accept Termenii și condițiile

   

  Suna acum!
  Lasa-ne un email!